Laura's Blog

<< Previous

1....9 10 11 12 13 14

27-02-2010

In het vorige nieuws schreef ik dat ik op zoek ben naar een nieuwe boot. Ik kan nu met zeer veel vreugde melden dat ik een andere boot gekregen heb om te gebruiken voor mijn reis. Ik ga nu de wereld rond met een jeaneau gin fizz ketch.
De boot is 11.50 meter lang ,dat is wel even wennen vergeleken met de hurley 800, 8.5 meter. Ook het verschil dat deze boot 2 masten heeft in plaats van 1 is wel even wennen. Maar ik heb al wel vaker met een boot van 13.5 meter gezeild en dat beviel me eigenlijk heel goed. En ik ben tenslotte ook op een 2 master geboren. De breedte van deze boot is ook enorm, hij is namelijk 3.76 m breed en maar liefst 1.90 diep.
De boot staat nu nog op de kant maar zodra we het onderwaterschip en de romp opnieuw geverfd hebben ,er een nieuwe roer onder zit en nog een aantal andere kleine werkzaamheden zijn verricht aan het onderwaterschip, is hij klaar om zo het water in te duiken. En dan kan ik er voor de eerste keer mee gaan zeilen.
Ik kan nu nog even geen foto’s op de site zetten maar ik zal binnenkort foto’s van mijn nieuwe aanwinst op de site plaatsen.
Ik ben enorm blij met de boot, Maar natuurlijk is er ook aan deze boot weer een hoop werk,voordat ik ermee weg kan.
Ik ben samen met mijn vader al vol goede moed begonnen met het schuren van de boot,Zo kan ik goed merken dat deze boot wel heel wat groter is. Maar ik zal er wel wat voor over moeten hebben.
Zodra het wat warmer word en het stopt met regenen ga ik gelijk beginnen de boot verder klaar te maken voor mijn wereldreis. Ik zal vanaf nu ook wat meer op mijn site gaan schrijven, En een blog bij gaan houden van de meest recente gebeurtenissen.


Laura


25-08-2009

Hallo allemaal,

Via dit weblog vertel ik je alles over mijn avonturen. Ik moet wel eerst nog even wachten op de uitspraak van de rechter eind oktober.
Wil je reageren? Dat kan via het gastenboek!

Tot ziens!

Laura


<< Previous

1....9 10 11 12 13 14